Aceasta pagina contine poll-uri despre Muschi de vaca sau de porc cu sos picant.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g muschi, 20 g untura, 50 g unt, 1 lingura de mustar, 100 ml vin, sare, piper, 1 lingurita de faina.
Mod de preparare
Muschiul se taie in felii, se sareaza, se presara cu piper si se pune intr-o tigaie cu untura bine infierbantata, prajindu-se pe foc iute pe ambele parti.
Dupa ce s-au rumenit, feliile de carne se scot intr-o cratita si se acopera cu capac, iar in tigaie se presara faina, se stinge cu vin si cu 200 ml supa de oase sau apa, se pune si mustarul si se
mai mult...
Tag-uri: vaca,
porc,
sos
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro