Aceasta pagina contine poll-uri despre O reteta pentru friptura de iepure.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru friptura se folosesc pulpele din spate si spinarea, 200 g slanina, usturoi, 150 g grasime, sare.
Mod de preparare
Iepurele marinat, se sterge bine cu un servet curat, apoi se impaneaza din distanta in distanta cu feliute de slanina si cu usturoi. Friptura astfel impanata, se aseaza intr-o tava lunga cu spatele in sus si se introduce in cuptor, la un foc tare la inceput.
Dupa 10—15 minute focul trebuie sa fie mai potrivit; din cand in cand se unge cu grasime
mai mult...
Tag-uri: friptura,
iepure,
slanina,
usturoi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro