Aceasta pagina contine poll-uri despre O reteta pentru muschi umplut cu carne tocata.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g carne de vita sau 600 g carne macra de porc, 350 g carne de vita (sau de porc), tocata, 4 oua, 1 ceapa, 1 pahar vin alb, sare, piper, suc de rosii sau 1/2 lingura bulion.
Mod de preparare
Se curata muschiul de pielite, se despica subtiindu-l cat se poate cu ciocanul ca pentru snitel. In lipsa, muschiul de vaca se poate inlocui cu o bucata de carne de porc macra.
Se prepara umplutura amestecand carnea tocata cu ceapa care a fost tocata si usor calita in ulei, cu doua
mai mult...
Tag-uri: muschi,
carne,
vaca
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro