Aceasta pagina contine poll-uri despre Oparirea legumelor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Aceasta operatie se face in apa clocotita sarata dupa gust (1—2 % sare). Cand apa cu sare clocoteste, se introduc legumele intr-un tifon sau intr-o sita si se tin 3—10 minute, de la caz la caz, dupa felul legumelor.
Dupa oparire, legumele se introduc intr-un vas cu apa rece, ca ea sa se raceasca imediat, altfel se inmoaie si se sfarama. Legumele racite se aseaza intr-o strecuratoare sa se scurga bine de apa.
Apa in care s-au oparit legumele nu se arunca si se foloseste la um
mai mult...
Tag-uri: oparirea legumelor,
legume,
tifon
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro