Aceasta pagina contine poll-uri despre Orez cu portocale.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
200-250 g orez, 600 g portocale, 100 ml vin, 50 ml coniac, 150 g unt, sare.
Mod de preparare
Se curăţă portocalele de coajă, iar cojile se taie subţire ca tăiţeii şi se pun la fiert cu apă. După 2—3 clocote se scurg de prima apă care este amară, se pun din nou cu apă şi se lasă să fiarbă pană ce devin moi.
Miezul de portocale se desface in felii, se aşază intr-o tavă smălţuită şi unsă cu unt care se introduce in cuptorul bine incins. Se ţin 1
mai mult...
Tag-uri: orez,
portocale,
vin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro