Aceasta pagina contine poll-uri despre Papricas din carne de porc cu ciuperci si sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ceapă 700 g, ulei 200 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 2 g, făină 50 g, ciuperci proaspete 800 g, ardei graşi 200 g, morcovi 150 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie bucăţi de 20-30 g, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate pe un platou. În uleiul rămas se căleşte ceapa, se adaugă ardeii graşi şi morcovii tăiaţi julien şi se trag în continuare. După câteva minute se pune f
mai mult...
Tag-uri: papricas,
carne de porc,
ciuperci,
sos de smantana
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro