Aceasta pagina contine poll-uri despre Parfe de cacao.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
200 g zahar, 300-400 g frisca, 2-3 linguri de lapte, 30 g cacao, 2 oua, 1 plic de zahar vanilat, 1 coala de pergament.
Mod de preparare
O parte din frisca (circa 100 g) se incalzeste foarte putin, in ea se adauga zaharul si cacaua dizolvata in lapte caldut. Se amesteca pana se dizolva zaharul si se raceste compozitia bine.
Dupa racire se adauga frisca batuta, zaharul vanilat, se amesteca lejer si cu aceasta compozitie se umplu forme speciale pentru parfe, care se inch
mai mult...
Tag-uri: parfe,
cacao,
parfe de cacao
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro