Aceasta pagina contine poll-uri despre Parjoale moldovenesti.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
500 g carne, 100 g franzela, 100 g ceapa, 1 ou, 1 legatura de marar, sare, piper pisat si usturoi dupa gust, ulei sau untura pentru prajit.
Pentru impanat: 1 lingura de faina, 2 oua, 100 g pesmet.
Mod de preparare
Carnea se curata de pielite si de vine, se taie in bucati si se trece prin masina de tocat. (Prima data se da carnea prin masina de tocat fara adaos, iar a doua oara impreuna cu franzela inmuiata in apa rece si apoi bine stoarsa, ceapa taiata in felii si puti
mai mult...
Tag-uri: parjoale,
carne,
franzela,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro