Aceasta pagina contine poll-uri despre Pasca cu orez.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Aluatul se pregateste la fel ca la reteta "Cozonac simplu". Umplutura de orez se prepara astfel:
se alege orezul (200 g), se spala in 2—3 ape si se pune la fiert.
Dupa ce a dat in cateva clocote, se scurge de apa si se pune din nou la fiert cu 1 L de lapte fierbinte. Cand orezul este aproape fiert, se adauga zaharul si se mai lasa pana bobul este fiert.
Se ia apoi vasul de pe foc, se rastoarna orezul intr-un castron si cand s-a racit putin se adauga galbenusurile unul cate unul (5 ga
mai mult...
Tag-uri: pasca,
orez,
lapte
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro