Aceasta pagina contine poll-uri despre Pasca cu smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Aluatul, si pregatirea pascai se face la fel ca in reteta precedenta, cu deosebirea ca in loc de crema de nuci, se prepara smantana astfel:
intr-un castron se pun 2—3 pumni de malai, se acopera castronul cu tifon pus in doua, se toarna deasupra 600 g smantana proaspata, groasa si fara zer si se lasa cateva ore, timp in care malaiul absoarbe restul de zer.
Apoi se pune smantana intr-un castron, se adauga zaharul, mirodenii dupa gust, 4—5 galbenusuri, 2 linguri de faina, 100 g s
mai mult...
Tag-uri: pasca,
smantana,
aluat
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro