Aceasta pagina contine poll-uri despre Pastrama de gasca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Pulpe şi piept de gască grasă 2 kg, boia de ardei dulce 5 g, usturoi 30 g, salpetru de Chile 5 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se dezosează carnea şi se pune într-un baiţ, preparat din apă, salpetru de Chile, sare, piper, boia de ardei şi mujdei de usturoi, în care trebuie să stea la rece trei zile. Se scoate din baiţ, se lasă să se zvante cateva ore, apoi se pune în afumătoare la un fum cald, timp de 3- 4 ore, pană ce ca
mai mult...
Tag-uri: gasca,
boia,
afumatura,
piept
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro