Aceasta pagina contine poll-uri despre Pastrama de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de vacă (pulpă) 3 kg, sare 70 g, usturoi 40 g, piper 4 g, boia de ardei dulce 10 g, zahăr 15 g, salpetru de Chile (silitră) 5 g.
Mod de preparare:
Pulpa de vită se taie în felii lungi ÅŸi se pune într-un baiÅ£ pregătit din 2,5 l apă, sare, mujdei de usturoi, piper măcinat, boia de ardei dulce, zahăr ÅŸi salpetru. Se lasă carnea să stea în acest baiÅ£ două zile, într-un loc rece. Se scoate din baiÅ£, se zvantÄÆ
mai mult...
Tag-uri: afumatura,
vaca,
boia,
mujdei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro