Aceasta pagina contine poll-uri despre Pastrama din carne de porc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg carne macra, 20-25 g sare, 3 g piper, 1 g silitra, 2 g zahar, 5 g boia de ardei, 3 g coriandru, 30 g usturoi, 1 fir cimbru.
Mod de preparare
Carnea se taie in bucati groase de 2—3 cm, late de 5—6 cm, si lungi asa cum ies din taietura, care se freaca cu o parte din amestecul de componente prevazute (sare, piper pisat, silitra, zahar, boia de ardei, coriandru, usturoi zdrobit), dupa care se pun indesat intr-u vas emailat si se presara cu restul de
mai mult...
Tag-uri: pastrama,
carne,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro