Aceasta pagina contine poll-uri despre Pastrarea morcovului, patrunjelului sau altor legume radacinoase.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Pentru pastrarea legumelor radacinoase se recomanda ca dupa cules acestea sa fie lasate sa se zvante fara sa se scuture complet de pamant, care le protejeaza, mentinandu-le proaspete.
Ele se pastreaza in pivnita, in camara sau in balcon, asezate vertical in lazi cu nisip usor jilav. Se aseaza distantate putin intre ele, lasandu-se afara numai partea dinspre frunze. Din cand in cand se controleaza si se indeparteaza cele care se strica.
Telina se pastreaza cel mai bine tot in nisip. Sfe
mai mult...
Tag-uri: morcov,
patrunjel,
legume radacinoase
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro