Aceasta pagina contine poll-uri despre Pate de iepure.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,5 kg carne de iepure, 300 g carne de porc, 200 g slanina, 200 g unt, 4 galbenusuri, sare, piper, 2 foi de dafin, lapte.
Mod de preparare
Se scoate carnea de la marinat, se sterge bine cu un servet curat, apoi se taie in bucati. Se taie la fel si carnea de porc si se caleste cu 50 g unt. Se aseaza intr-un vas, impreuna cu foi de dafin, sare, piper, apoi se toarna deasupra un pahar de bait care a fost strecurat si se lasa sa fiarba inabusit pana ce carnea este bine fiarta.
mai mult...
Tag-uri: pate,
iepure,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro