Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu cu carne de iepure I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure 500 g, carne de porc 500 g, slănină crudă 200 g, coniac 25 ml, pesmet 50 g, unt 20 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure şi cea de porc se trec de două ori prin maşina de tocat. Se adaugă coniacul şi slănina trecută numai o dată prin maşina de tocat. Se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se amestecă bine. Se unge o tavă cu unt, se presară cu pesmet, se aşează în tavă compoziţia de carne şi se dă tava la cuptor timp de
mai mult...
Tag-uri: iepure,
pateu,
coniac,
aspic
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro