Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu cu carne de iepure II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea se iepure şi jumătate din slănină se trec de două ori prin maşina de tocat. Ceapa se dă pe razătoare, se căleşte în unt şi se adaugă la carne împreună cu pesmetul. Se potriveşte gustul eu sare şi piper şi se amestecă bine. Se căptuşeşte o tavă cu felii subţiri de slănină, se aşează compoziţia în tară, se acoperă eu
mai mult...
Tag-uri: vanat,
slanina,
pesmet,
unt
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro