Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu cu carne de iepure II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, slănină afumată 200 g, ceapă 100 g, pesmet alb 100 g, unt 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea se iepure ÅŸi jumătate din slănină se trec de două ori prin maÅŸina de tocat. Ceapa se dă pe razătoare, se căleÅŸte în unt ÅŸi se adaugă la carne împreună cu pesmetul. Se potriveÅŸte gustul eu sare ÅŸi piper ÅŸi se amestecă bine. Se căptuÅŸeÅŸte o tavă cu felii subÅ£iri de slÄ
mai mult...
Tag-uri: vanat,
slanina,
pesmet,
unt
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro