Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu de ficat de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ficat de pasăre 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, franzelă 200 g, lapte 200 ml, slănină afumată 50 g, smântână 100 g, coniac 25 ml, piper, sare.
Cum se prepara:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă slănina tăiată cuburi şi ficatul şi se lasă să se prăjească sub capac. Când ficatul este gata, se lasă să se răcească, se trece de 2-3
mai mult...
Tag-uri: pateu,
ficat de pasare,
slanina afumata,
coniac,
gustare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro