Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu de ficat de porc III.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ficat de porc 500 g, unt 200 g, untură 100 g, ceapă 100 g, coniac 50 ml, aspic 200 ml, verdeaţă 1 leg, piper, nucşoară, sare.
Cum se prepara:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie în bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se căleşte în unt, se adaugă ficatul şi se prăjesc sub capac. Se lasă să se răcească, se condimentează cu sare, piper şi nucşoară, se trece de 2-3 ori prin maşina
mai mult...
Tag-uri: pateu,
ficat de porc,
nucsoara,
coniac
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro