Aceasta pagina contine poll-uri despre Pateu de iepure.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Partea carnoasa de la un iepure, 500 g carne de porc (pulpa sau fileu), 600 g slanina proaspata, 2-3 g piper pisat fin, nucsoara rasa, 50 g coniac, sare.
Mod de preparare
Dupa ce iepurele a fost jupuit de blana, se marineaza sau se prepara proaspat.
Se curata carnea de pielite, dupa care se scot muschiuletii si toata carnea de pe oase.
Muschiuletii se taie in doua, in lung, si se invelesc in felii de slanina taiata cat mai subtire (slanina se subtiaza batandu-se cu cio
mai mult...
Tag-uri: pateu,
iepure,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro