Aceasta pagina contine poll-uri despre Perisoare cu verdeata.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 60 g ceapa, 100 g franzela, 1 ou, 100 g smantana, 60 g untura, sare, piper, 2-3 legaturi de verdeata.
Mod de preparare
Carnea, curatata de pielite si vine, se trece prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata in apa si bine stoarsa si cu ceapa usor calita, dupa care se adauga sare, oul, piper pisat si se amesteca bine.
Din cormpozitia obtinuta se formeaza perisoare mici de circa 20 g, care se tavalesc prin verdeata taiata
mai mult...
Tag-uri: perisoare,
verdeata,
franzela
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro