Aceasta pagina contine poll-uri despre Perisoare de ficat de porc cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ficat de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 150 g, ulei 150 g, pesmet alb 100 g, ouă 2 buc, făină 75 g, verdeaţă 2 leg, bulion de tomate 50 g, supă de oase 200 ml, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Ficatul se opăreşte, se dă prin maşina de tocat împreună cu slănina afumată şi ceapa prăjită. Se adaugă pesmetul, ouăle, sarea, piperul şi verdeaţa tocată. Se amestecă bine compoziţia, se formează
mai mult...
Tag-uri: perisoare,
ficat de porc,
sos de smantana
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro