Aceasta pagina contine poll-uri despre Pesmeti presarati cu nuca - fursecuri.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
200 g faina, 100 g zahar, 100 g unt, 4 oua, 1 lingura de rom, coaja de lamaie, 60 g miez de nuca, 50 g zahar tos.
Mod de preparare
Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu untul moale. Se aduga coaja de lamaie rasa, romul, faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen.
Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime, se unge cu albus batut si se presara cu zahar tos amestecat cu miez de nuca taiat cu cutitul.
Se taie apoi in romburi, se pun intr-o tava unsa si se
mai mult...
Tag-uri: pesmeti,
nuca,
fursecuri
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro