Aceasta pagina contine poll-uri despre Peste gratinat cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
1/2 kg peşte alb (şalău, ştiucă, calcan sau peşte oceanic), 100 g unt, 300 g ciuperci, 50 ml ulei, 1 ceapă, 60 g făină, 1/4 I lapte, sare, piper, 2 ouă, 100 g caşcaval ras.
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se fierbe şi se desface carnea de pe oase. Mai departe pregătirea se face la fel ca în reţeta precedentă, numai că în sosul gros se mai adaugă ciupercile călite separat.
mai mult...
Tag-uri: peste,
ciuperci,
unt,
ceapa,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro