Aceasta pagina contine poll-uri despre Piept de gasca cu legume si masline.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Piept de gască 1 kg, unt 100 g, ceapă 100 g, zarzavat de supă 200 g, făină 30 g, bulion de tomate 20 g, ciuperci 200 g, măsline 150 g, roşii 300 g, vin alb 100 ml, verdeaţă 1 leg, lămaie 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pieptul de gască se taie felii subţiri, se bat uşor cu pumnul, se sărează şi se prăjesc în unt. În untul rămas se căleşte ceapa tocată şi zarzavatul de supă dat pe răzătoare. După ce legumele s-au călit, se adaugă făina,
mai mult...
Tag-uri: pasare,
gasca,
ciuperci,
masline,
rosii,
vin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro