Aceasta pagina contine poll-uri despre Piept de gasca tocat la cuptor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Piept de gască 400 g, ficat de gască 100 g, ficat de porc 250 g, unt 125 g, ceapă 200 g, ouă 5 buc, franzelă 250 g, lapte 250 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se taie mărunt ÅŸi se prăjeÅŸte în unt. Se adaugă ficatul de gască ÅŸi de porc tăiat bucăţi ÅŸi se trag împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maÅŸina de tocat împreună cu pieptul de gască ÅŸi painea Ã
mai mult...
Tag-uri: pasare,
gasca,
ficat,
lapte,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro