Aceasta pagina contine poll-uri despre Piept de gasca tocat la cuptor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Piept de gască 400 g, ficat de gască 100 g, ficat de porc 250 g, unt 125 g, ceapă 200 g, ouă 5 buc, franzelă 250 g, lapte 250 ml, verdeaţă 2 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se taie mărunt şi se prăjeşte în unt. Se adaugă ficatul de gască şi de porc tăiat bucăţi şi se trag împreună, se lasă să se răcească, se trec prin maşina de tocat împreună cu pieptul de gască şi painea înmuiată în lapte şi stoarsă bine. La această compoziţ
mai mult...
Tag-uri: pasare,
gasca,
ficat,
lapte,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro