Aceasta pagina contine poll-uri despre Piept de pasare pane.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g piept de curcan sau de găină, 30 g făină, 100 g untură, 100 g pesmet, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper, 1/2 lămaie.
Mod de preparare
Pieptul de curcan sau de găină se taie in felii care se bat cu ciocanul de şniţele, se stropesc cu zeamă de lămaie, se presară cu sare şi piper, se dau prin făină, ou bătut, prin pesmet şi se prăjesc in untură infierbantată, rumenindu-se pe ambele părţi.
Se serveşte imediat, cu unt stropit pe deasupra şi cu
mai mult...
Tag-uri: piept,
pasare,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro