Aceasta pagina contine poll-uri despre Piftie banateana de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, mazăre verde (conservă) 200 g, ouă 5 buc, boabe de muştar alb 30 g, foi de gelatină 3 buc, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se tranşează şi se pune la fiert în apă cu sare, împreună cu zarzavatul de supă si boabele de muştar. După ce pasărea a fiert, se strecoară supa şi se dizolvă în ea gelatina. Ouăle se fierb, se curăţă de coajă şi se taie felii, care se aşează în farfu
mai mult...
Tag-uri: pasare,
piftie,
marcovi,
gelatina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro