Aceasta pagina contine poll-uri despre Pilaf cu carne de gasca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de gască 1 kg. ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină l00 g, ulei 100 g, orez 500 g, unt 50 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea de gască (aripi, gât, spate, măruntaie etc.) se curăţă, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare, îndată ce începe să fiarbă se spumează cat este necesar. Se adaugă ceapa şi zarzavatul de supă şi se continuă fierberea, pană ce carnea este gata. Se scoate carnea şi se strecoară supa . Orezul se a
mai mult...
Tag-uri: pasare,
pilaf,
morcovi,
orez
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro