Aceasta pagina contine poll-uri despre Pilaf cu carne de porc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, orez 300 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, unt 50 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie în bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare. În timpul fierberii se spumează, se adaugă ceapa, morcovii şi ţelina, tăiate toate în patru. Orezul ales, spălat şi scurs se căleşte în ulei, se stinge cu supă cât este necesar, se aşează carnea peste orez, se complet
mai mult...
Tag-uri: pilaf,
carne de porc,
orez,
ceapa,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro