Aceasta pagina contine poll-uri despre Pilaf de prune uscate.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Prune uscate 750 g, orez 400 g, ceapă 1250 g, ulei 200 g, zahăr 30 g, supă de oase 1,2 l, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă orezul ales, spălat ÅŸi scurs, ÅŸi se călesc împreună circa 20 min., stinÂÂgandu-se din cand în cand cu supă de oase. Prunele se spală, se curăţă de codiÅ£e, se opăresc bine, se scurg ÅŸi se pun peste orez. Se potriveÅŸte gustul cu zahÃ
mai mult...
Tag-uri: pilaf,
prune,
orez,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro