Aceasta pagina contine poll-uri despre Prajitura din aluat dospit cu caise.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Cozonac Simplu", in plus fiind necesare:
unt sau ulei, caise, zahar tos, zahar vanilat.
Pe fundul unei tavi de aproximativ 40 cm lungime si 25 cm latime, unsa cu grasime, se intinde o foaie de cozonac (aluat crescut) groasa de 1,5 cm.
Apoi se unge foaia cu unt topit, peste ea se aseaza jumatati de caise cu partea taiata in sus si peste ele se presara zahar tos. Se lasa sa creasca 10—20 min, dupa care se introduce in cuptor.
Cand est
mai mult...
Tag-uri: prajitura,
aluat,
caise
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro