Aceasta pagina contine poll-uri despre Preparate din carne de vanat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Carnea de vanat mai uzuala este carnea de iepure. Iepurele se jupoaie de blana si se indeparteaza alicele cu carnea zdrobita din locul unde a fost lovit. Se despica si se inlatura intestinele, se scot maruntaiele dupa care se aseaza la marinat, unde se tine cel putin 24 ore.
Lichidul in care se marineaza se numeste bait si se prepara astfel:
se aseaza intr-un vas 1 l apa, 250 ml otet, 250 ml vin, 2 cepe, zarzavat de supa, toate taiate felii, 2-3 foi de dafin, boabe de piper, cimbru si sare
mai mult...
Tag-uri: carne,
carne de vanat,
iepure
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro