Aceasta pagina contine poll-uri despre Rasol de pasare cu sos de hrean.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 150 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, smântână 250 g, făină 30 g, hrean 300 g, oţet 9° 25 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se porţionează şi se pune la fiert, spumandu-se cat este necesar. Se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se fierbe încă circa 90 min. Se strecoară supa şi se aranjează bucăţile de carne pe un platou. Hreanul se dă pe răzătoare, se fierbe în apă cu sare şi oţet timp de ci
mai mult...
Tag-uri: pasare,
pui,
morcovi,
hrean
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro