Aceasta pagina contine poll-uri despre Raviole cu carne de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
500 g carne de pasăre, 1 ou, 100 g ceapă, 50 g grăsime, piper, sare, 100 g caşcaval.
Pentru cocă: 400 g făină, 1 ou, 1 lingură de ulei.
Pentru sos: 50 g unt, 25 g făină, 50 g bulion sau 500 g roşii.
Mod de preparare
Carnea de pasăre se pune la fiert cu apă şi puţină sare; pentru gust se pot adăuga şi cîteva felii de legume şi ceapă. Intre timp, din făină, ouă şi apă cat cuprinde făina
mai mult...
Tag-uri: raviole,
carne de pasare,
piper,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro