Aceasta pagina contine poll-uri despre Reteta pentru iepure cu masline.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,5 kg carne, 4-5 cepe, 100 g masline, 1 pahar vin, 1 lamaie, ulei, sare, piper, bulion sau suc de rosii, 1/2 lingura faina.
Mod de preparare
Se alege carnea, dupa ce s-a scos partea necesara pentru friptura si se sterge bine cu un servet curat, deoarece carnea de vanat nu se spala. Se taie in bucati potrivit de mari si se calesc intr-un vas impreuna cu ceapa taiata solzi si uleiul.
Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga cate putina apa calda, se acopera vasul, lasa
mai mult...
Tag-uri: iepure,
masline,
cepe
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro