Aceasta pagina contine poll-uri despre Rosii umplute cu tocatura de carne calita.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
300 g carne de vaca, 200 g carne de porc, 12 rosii, 100 g ceapa, 100 g untura, 100 g smantana, 1 legatura de patrunjel verde, 1 lingura de faina, piper, sare, 1 lingura de bulion.
Mod de preparare
Se aleg rosiile de aceeasi marime, se taie la cotor atat cat sa permite sa se scobeasca miezul cu o lingurita.
Dupa ce s-au golit de miez, se pun rosiile cu gura in jos sa se scurga, apoi se umplu cu tocatura de carne pregatita in felul urmator:
ceapa taiata marunt se cale
mai mult...
Tag-uri: rosii,
carne,
tocatura
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro