Aceasta pagina contine poll-uri despre Salata de andive cu piept de curcan si maioneza.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Andive 500 g, piept de curcan 300 g, maioneză 250 g, muştar 10 g, oţet 9° 20 ml.
Mod de preparare
Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se taie bucăţi mici. Pieptul de curcan fript se taie julien. Maioneza (reţeta nr. 130) se amestecă cu o linguriţă de muştar şi se subţiază cât este necesar cu oţet amestecat cu apă. Se adaugă andivele şi pieptul de curcan şi se amestecă puţin. Se consumă înd
mai mult...
Tag-uri: salata,
andive,
curcan,
piept,
maioneza
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro