Aceasta pagina contine poll-uri despre Salata de andive cu sos de mustar.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Andive 500 g, ulei 150 g, muştar 30 g, lămâie 50 g, verdeaţă 1/2 leg
Mod de preparare
Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se taie în două în lung. Muştarul se subţiază cu puţină apă, se adaugă uleiul, picătură cu picătură, ca la maioneză, până ce s-a încorporat întreaga cantitate de ulei. Se potriveşte gustul cu sare şi zeamă de lămâie, iar la sfârşit se adaugă verdeaţă tocată.
mai mult...
Tag-uri: salata,
andive,
lămâie,
verdeaţă
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro