Aceasta pagina contine poll-uri despre Salata de andive cu sos de mustar II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Andive 500 g, ulei 50 g, făină 30 g, lămâie 75 g, muştar 10 g, zahăr 10 g, sare.
Mod de preparare
Andivele se spală, se curăţă de frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se tăie fâşii, în lung. Se încălzeşte uleiul, se încorporează făina, se adaugă muştarul amestecat cu zeama de lămâie, puţină apă, sare şi o linguriţă de zahăr. Se amestecă bine, se lasă să fiarbă până ce are consistenţa unui sos şi se ia de pe foc. După
mai mult...
Tag-uri: salata,
andive,
mustar,
sare,
făină
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro