Aceasta pagina contine poll-uri despre Salate de icre de crap sau de stiuca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
100-125 g icre, 1 pahar cu ulei de floarea soarelui, 1/2 sau chiar 1 lamaie (dupa gust), 1/4 ceapa si piper.
Mod de preparare
Icrele de crap sau de stiuca, dupa ce se scot din peste, se sareaza, iar cu ajutorul unei furculite se indeparteaza toate vinisoarele sau pielitele. Se aseaza apoi intr-un borcan la rece unde se lasa 24 de ore sau chiar mai mult.
Pentru ca icrele sa nu se usuce in contact cu aerul este necesar sa se toarne un strat de ulei (1-1,5 cm) deasupra.
mai mult...
Tag-uri: salate,
icre,
crap,
stiuca
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro