Aceasta pagina contine poll-uri despre Saleuri cu branza de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
250 g branza de vaca, 250 g margarina, 300 g faina, 50 g cascaval ras, 1 galbenus, sare.
Mod de preparare
Intr-un vas se amesteca branza de vaci cu untul, faina si sarea, formand un aluat potrivit de tare.
Se aseaza la rece si a doua zi se intinde o foaie de grosime potrivita, care se unge cu un ou si se presara cu cascaval.
Cu un cutit bine incins se taie felii lungi de 10 cm si late de 1,5-2 cm si se aseaza pe o tava.
Se coc la foc potrivit.
mai mult...
Tag-uri: saleuri,
branza,
vaca
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro