Aceasta pagina contine poll-uri despre Sarmale cu carne de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
0,600-1 kg carne de pasăre (găină, curcan sau gască), 1-2 căpăţani de varză acră sau dulce, 100 g orez, 200 g ceapă, 100 g untură de pasăre sau ulei, 50 g bulion, cateva boabe de piper, 1 fir de cimbru, 1 g piper pisat.
Mod de preparare
Carnea se spală, se ia de pe oase, se taie în bucăţi şi împreună cu ceapa tăiată felii şi călită puţin, în 50 g de untură, se dau prin maşina de tocat. Intre timp, se spală orezul, se pune cu apă la opărit şi d
mai mult...
Tag-uri: sarmale,
carne de pasare,
ceapa,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro