Aceasta pagina contine poll-uri despre Sarmale taranesti cu pasat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
400 g pasat, 100 g untura, 200 g slanina, 1-2 legaturi de marar, piper, sare, 1 L de bors sau zeama de varza.
Mod de preparare
Daca se foloseste varza dulce, aceasta se opareste, apoi se aleg foile. In cazul in care varza este murata, aceasta se clateste cu apa calduta, apoi se aleg foile, iar restul de varza se toaca marunt.
Ceapa se taie marunt si se caleste usor in untura impreuna cu slanina taiata foarte marunt. Cand incepe sa se rumeneasca slanina, se pune pasatu
mai mult...
Tag-uri: sarmale,
pasat,
slanina,
untura
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro