Aceasta pagina contine poll-uri despre Slanina afumata.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Slănină de pe burtă, sare cate 100 g de fiecare kilogram de slănină, salpetru de Chile cate 2 g de fiecare kilogram.
Mod de preparare:
Slănina se taie în faşii cu lăţimea de 15- 20 cm, se aşează într-un bazin, se toarnă peste slănină saramura preparată din apă, sare şi salpetru. Se lasă să stea la frig timp de 7- 8 zile, mişcandu-se în fiecare zi slăninile. Se scot din saramură, se lasă să se zvante şi se ţin la un fum călduţ timp de 10 zile.
mai mult...
Tag-uri: saramura,
slanina,
afumatura,
salpetru
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro