Aceasta pagina contine poll-uri despre Snitel de caprioara cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 75 g, bulion de tomate 50 g, boia de ardei dulce 5 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare:
După ce a fost marinată, pulpa de căprioară se taie felii, care se bat cu un batator de şniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. In uleiul rămas se căleşte făina rămasă şi ceapa tocată mărunt, se st
mai mult...
Tag-uri: smantana,
boia,
vanat,
sos
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro