Aceasta pagina contine poll-uri despre Snitel de vaca cu sos de ceapa.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 150 g, ceapă 400 g, făină 100 g, boia de ardei dulce 2 g, bulion de tomate 50 g, vin 100 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă trebuie să stea cel puţin 24 ore în frigider, ca să se fazandeze, apoi se taie felii, câte una de porţie, se bate bine cu ciocanul, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă făina rămasă şi se călesc împreună. Se st
mai mult...
Tag-uri: snitel,
carne de vaca,
sos de ceapa,
cartofi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro