Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb catifelat veloute.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de oase 350 ml, gălbenuşuri 2 buc, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbîntă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supă de oase şi se amestecă bine ca să nu se facă cocoloaşe. Se lasă să fiarbă circa 15-20 min. la un foc domol. Se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă gălbenuşurile, se amestecă bine şi se potriveşte gustul de sa
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
catifelat,
veloute,
unt,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro