Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb cu oua pentru peste.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de oase 400 ml, ouă 4 buc, lămîie 50 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbîntă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni, se stinge cu supă de oase fierbinte, se amestecă bine şi se fierbe 15-20 min. la un foc domol. Ouăle se fierb, se curăţă, se teacă mărunt, se pun în sos împreună cu zeama de lămîie şi se potriveşte gustul cu piper şi sare. Se consumă cald la peşte rasol.
sursa imaginii : frees
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
peste,
oua,
unt,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro