Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb cu vin pentru peste.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, gălbenuşuri 3 buc, vin alb 50 ml, lămîie 100 g, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbîntă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supa de peşte, se lasă să fiarbă la un foc domol circa 15-20 min., se ia cratiţa de pe foc şi se temperează. Gălbenuşurile se amestecă cu vinul şi zeama de lămîie şi se adaugă Ia sos. Se
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
vin,
peste
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro