Aceasta pagina contine poll-uri despre Sos alb cu vin pentru peste.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Unt 50 g, făină 50 g, supă de peşte 350 ml, gălbenuşuri 3 buc, vin alb 50 ml, lămîie 100 g, sare.
Mod de preparare:
Se înfierbîntă untul, se adaugă făina şi se căleşte fără a se rumeni. Se stinge cu supa de peşte, se lasă să fiarbă la un foc domol circa 15-20 min., se ia cratiţa de pe foc şi se temperează. Gălbenuşurile se amestecă cu vinul şi zeama de lămîie şi se adaugă Ia sos. Se lasă să mai fiarbă câteva minute, se potriveşte gustul de sa
mai mult...
Tag-uri: sos,
alb,
vin,
peste
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro